29 Mars

Det gick väldigt fort för mig att få en diagnos. Jag har förvisso haft problem med mensvärk hela mitt liv från ungefär 10 års ålder. Men sommaren (2014 tror jag att det var) stod jag inte ut längre. Jag sökte hjälp för min mensvärk och fick remiss till kvinnokliniken där undersökningar gjordes och en titthålsoperation resulterade i att diagnosen ställdes. Jag har endometrios. En kronisk sjukdom som jag inte alls kan styra över själv. 
Innan jag fick min diagnos hade jag många gånger sökt hjälp för trötthet, värk mm. Alla prover är tagna men inget visar något. Tillslut tänkte jag att jag kanske bars hittar på allting. Det ända som är sjukt på mig är att jag tror att jag är sjuk var tankar jag ofta hade. 

Idag har ja ännu inte acceptera min diagnos och sjukdom. Kommer nog aldrig acceptera de. Men jag försöker lära mig att leva med den. 
Jag kämpar dagligen med värk, trötthet och slåss konstant med tankar kring framtiden. 

Jag ger aldrig upp.., 7 Mars

Jag blir som förstelnad. Varje rörelse, varje andetag gör bara kramperna värre. Det är bara att sluta andas och ligga helt still och hoppas på att de ska lugna ner sig. För mitt upp i allt gör det så jävla ont att jag bara vill dö. 
Igår kväll började kramperna. Gav upp efter kanske 20 minuter. Men idag har jag fortfarande ont. Och det krampar lite smått. 


Fuck IT fuck endo...

4 Mars.

Då var det fredag igen då. Jobbat två dagar denna vecka men känner mig ändå helt slut. Jävla förkylning. Tar verkligen knäcken på mig.. Ont exakt överallt har jag också. 
Nu inväntar jag mina sista timmar på jobbet. Slutar 16 och då ska jag fan inte göra någonting mer i kväll. Blir soffläge som gäller för mig.. 

Välkomnar denna helg med öppna armar ❤️. Puss på er 

2 Mars

Vad händer i livet egentligen ? 
Jobb, plugg, mat, träning, mys. Ja det är så det ser ut. Klagar inte men ibland känns det som jag tar lite vatten över huvudet. Men jag kämpar ju in i det sista. Idag har jag varit i skolan för genomgång på centrala nervsystemet. Vi flyttade vid 11 så vi stannade i stan och käkade lunch. Sen har jag pluggat sedan jag kom hem så nu är jag nästan klar med veckans uppgift. 

RSS 2.0