Med ord och bild

Jag är en 25 åring i en 93 årings kropp. Min kamp genom livet och mot endometrios...

13 Januari

Det värsta tycker jag är att sjukdomen inte syns. Jag går inte ned blindkäpp, jag har inte hörapparat , jag sitter inte i rullstol. 
Då blir allt så mycket svårare. Mitt handikapp och min sjukdom syns inte. 

Men jag ska tala om en sak för er. Att det känns. Jag känner min sjukdom mer eller mindre varje dag. I form av kramper i min livmoder( och andra kvinnliga delar) , trötthet och fruktansvärt ont i magen och mycket inflammationer i kroppen.

Jag försöker att kämpa. Kämpa för mig själv , kämpa utåt så ingen annan ser eller förstår. 
Men ibland orkar jag inte hålla fasaden Uppe. Orkar inte ens försöka ha det där perfekta livet. Nu är det liksom full fokus på överlevnad. 

Jag vet ingen av er kan fatta hur min vardag ser ut men tro mig det är ofta en kamp. 
Inget jag skriver är en överdrift. Utan allt kommer från hjärtat. 

Tack för ordet 


2016-01-13 @ 22:49:38 Himmel och jord. Permalink


vad har du på hjärtat?
Postat av: Anonym

Hur du testat antiinflammatorisk kost? Jag började äta enligt foodmap och blev mycket bättre! Magen blev mindre irriterad och uppblåst vilket gjorde att det inte "tryckte på" mot äggstockar osv.. fick tipset av en kostrådgivare! Lchf gjorde i alla fall mig mycket sämre eftersom att en inflamerad kropp är mer känslig mot fet mat.. :/ foodmap kändes som en omöjlighet i början men det blev min räddning! Är såklart inte 100% fri från smärtoe och vet vad du går genom! Men skulle säga att 50% bättre blev jag nog i alla fall :) lycka till!

Svar: Jag har kört lchf drygt 2 veckor. Tycker inte jag har blivit sämre iallafall. Får sköta magen på ett helt annat sätt än förr. Jag tänker ge detta en chans dels för att GP ner i vikt och för att förhoppningsvis bli av med lite värk, och tror att bara Av att gå ner i vikt blir jag av med lite värk. Jag är alldeles för tung.

Charlotta sundh

2016-01-14 @ 06:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0